Siti Nurhaliza - Koleksi Peribadi Zuely

By: Peminat Siti Nurhaliza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 13-Aug-2006 03:25 Email | Share | Bookmark
Kad Jemputan Siti Nurhaliza

 
 
 Cantiknya kad kahwin Siti & Khalid
Oleh Zubir Mohd Yunus

Jemputan perlu membawa kad masuk yang khusus untuk dua orang ke majlis persandingan itu bagi mengelakkan kesesakan dalam dewan

ZUBIR tabik spring kepada penyanyi pujaan ramai Siti Nurhaliza dan bakal suaminya, Datuk Khalid Mohamad Jiwa atau Datuk K kerana mengotakan janji mereka kepada pihak media apabila petang Khamis lalu, Datuk K mengundang Zubir ke pejabatnya di ACE Group of Companies di Mid Valley City untuk mengambil sendiri kad jemputan ke majlis perkahwinan mereka.

Zubir terharu kerana Datuk Khalid sendiri yang menyerahkan dua kad jemputan perkahwinannya iaitu ke majlis pertunangan dan pernikahan Siti-Khalid pada 21 Ogos ini di Masjid Wilayah Persekutuan, Jalan Duta, Kuala Lumpur mulai jam 11 pagi dan majlis persanding an pada 28 Ogos di Dewan Pameran 1 & 2, Pusat Konvensyen Kuala Lumpur, Kuala Lumpur City Centre (KLCC).

Kad ke majlis pertunangan dan pernikahan Siti & Khalid itu berwarna merah jambu dengan tulisan nama mereka berwarna perak. Kadnya nampak simple, tetapi tak jemu mata menatapnya berulang kali. Kad berkenaan disertai dengan kad masuk yang khusus untuk dua jemputan saja.

Zubir diberitahu, kad masuk berkenaan perlu dibawa tetamu ketika hadir ke majlis berkenaan.

Tetapi yang lebih eksklusif, kad jemputan untuk hadir ke majlis Wedding of the Decade itu. Sekali lagi, kad berwarna putih susu itu nampak simple, tetapi tersimpan nilai kemewahannya dengan tulisan nama Siti dan Khalid berwarna perak.

Jemputan perlu membawa kad masuk yang khusus untuk dua orang ke majlis persandingan itu bagi mengelakkan kesesakan di dalam Pusat Konvensyen yang hanya mampu memuatkan kira-kira 2,000 tetamu saja pada satu-satu masa. Zubir difahamkan lagi, untuk mempercepatkan urusan penyemakan nama di meja pendaftaran, pihak Datuk Khalid khabarnya akan menggunakan bar code system, memang canggih!

Walau bagaimanapun Datuk Khalid keberatan memberitahu Zubir senarai VVVIP yang bakal hadir ke majlis persandingannya walaupun sudah pasti barisan tetamu diraja tertera akan berangkat melihat pada susunan acara yang ada dalam kad itu. Pun begitu, Zubir dan warga kerja Bintang Popular ingin mengucapkan Selamat Pengantin Baru kepada Siti dan Datuk K!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net